ЗА НАС

С удоволствие Ви съобщаваме, че DD Consultus вече е новото име и бранд на ACT Consultus. Основната цел на новата идентичност е точно да представя най-главните ценности на компанията – професионализъм, първокласно обслужване, надеждност, елегантност. Ребрандирането е част от нашите непрекъснати усилия да растем като компания и да подобряваме работата си с клиентите.

DD Consultus е компания, базирана в Малта, която работи в индустрията за онлайн игри, онлайн разплащания и други свързани с това услуги.

DD Consultus предлага експертни международни консултации във всички сектори на хазартната индустрия, включително, но не ограничаващо се до: онлайн игри, физически базирани Казина и аркадни игри, доставчици на софтуер и платформи и производители на игрални машини. Нашата игрална практика покрива всички аспекти на игралното право, включително лицензиране, спазване на корпоративно, юридическо и финансово съответствие, придобивания, сливания и развойна дейност. Нашите консултанти имат дългогодишен опит на стратегически позиции в Малтийския регулаторен орган за хазартните игри (Malta Gaming Authority – MGA) и благодарение на тяхната експертиза в хазартната индустрия, те могат да предоставят персонализирани решения и консултации на местни и международни клиенти.

Още услуги

предлага професионалните си услуги и в областта на онлайн разплащанията, придобиването на лицензи за финансови институции и лицензи за електронни пари в Малта, както и консултации на компании, обработващи онлайн плащания.

КОНТАКТИ