DESPRE NOI

Ne face plăcere să anunțăm faptul că DD Consultus este de acum atât noul nume cât și noul brand ale ACT Consultus. Scopul principal al acestei noi identități este de a reprezenta cu acuratețe valorile axiale ale companiei noastre: profesionalism, servicii de top, încredere, eleganță. Schimbarea brandului este parte a efortului nostru continuu de a ne dezvolta și de a îmbunătăți experiența clienților noștri.

DD Consultus are sediul în Malta și este specializată în industria jocurilor de noroc online, procesarea de plăți online și alte servicii conexe din domeniu.

DD Consultus oferă consultanță internațională de calitate superioară în toate sectoarele industriei jocurilor de noroc, incluzând, fără limitare: jocuri de noroc online, cazinouri și săli de jocuri clasice, furnizori de software și platforme IT, producători de aparate de joc. Experiența noastră profesională în domeniul jocurilor de noroc cuprinde toate aspectele legislației jocurilor de noroc, inclusiv aspecte privind acordarea licențelor, aspecte corporative, conformitate juridică și financiară, achiziții, fuziuni și dezvoltare. Consultanții noștri au ocupat în trecut, pentru un număr de ani, poziții strategice în cadrul Autorității Malteze pentru Jocurile de Noroc (MGA) și, datorită experienței lor în industria jocurilor de noroc, pot oferi clienților noștri consultanță și soluții personalizate atât pe plan local, cât și internațional.

Mai multe Servicii

Serviciile profesionale oferite de către DD Consultus se extind, de asemenea, la furnizarea de soluții în domeniul plăților online și al achizițiilor de instituții financiare și de licențe pentru monedă electronică în Malta, precum și la consultanță în domeniul procesatorilor de plăți online.

CONTACTEAZĂ-NE